Aanbod

Aanbod

Bij ons kunt u terecht voor al uw interne transportmiddelen, zo kunt u bij ons ook een nieuwe of gebruikte heftruck kopen. Wij zijn officieel dealer van Toyota – BT en Hako en bieden verschillende hoogwaardige merken aan tegen de beste prijs. Daarnaast willen wij u volledig ontzorgen. Bij ons vindt u verschillende heftrucks, zo kunt u een elektrische heftruck bij ons kopen.

211 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Clean-room Prijs op aanvraag Clean-room Clean-room hoogwerker
 2. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Traigo 24 elektrische heftruck 3-wiel 1.0 ton
 3. Occassion Vorkheftrucks TOYOTA Prijs op aanvraag 02-8FGJF35
 4. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLP200
 5. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Reachtruck BT Reflex RRE160HR reachtrucks voor binnen en buiten
 6. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 1.3 ton
 7. BT Lifter - L-series - LHM100UL
  € 395,00
  Handpallettruck Toyota BT Lifter LHM230 standaard handpallettruck
 8. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero diesel heftruck 1.5 ton
 9. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero LPG heftruck 1.5 ton
 10. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Scrub-Pro-Mop
 11. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Hako Scrubmaster E10
 12. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Hako Scrubmaster B10
 13. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 1.4 ton
 14. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Handpallettruck Toyota BT ProLifter LHM230P handpallettruck met hulpfunctie

211 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Selectie verfijnen

Heftruck kopen

Een heftruck koopt u niet zomaar. Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden voor u een heftruck kunt aanschaffen. Een van de belangrijkste factoren is de capaciteit van een heftruck. Ook is het van belang om van te voren te bedenken waar de heftruck ingezet gaat worden, zo heeft u een andere heftruck nodig in het magazijn dan op uw terrein buiten. Ons assortiment is opgesplitst in occasions en nieuwe heftrucks. Daaronder vallen verschillende soorten heftrucks en andere interne transportmiddelen die u bij ons kunt kopen, zoals pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, hoogwerkers en meer.

Interne transportmiddelen

Bij ons kunt u alles kopen om uw interne transport te vergemakkelijken, zo kunt u veilig en snel uw goederen verplaatsen. Wij bieden de mogelijkheid om interne transportmiddelen nieuw te kopen, gebruikt of te huren. Onze interne transportmiddelen zijn van uitermate goede kwaliteit, waardoor deze in het bedrijf kunnen worden gebruikt op een waarbij gevaren en risico’s zoveel mogelijk worden voorkomen. Onze interne transportmiddelen

Elektrische heftruck kopen

Ons assortiment bevat benzine, Diesel en elektrische heftrucks. Afhankelijk van de werkzaamheden zijn elektrische heftrucks een goede keuze. Elektrische heftrucks adviseren wij sowieso voor het gebruik in fabrieken of magazijnen. Elektrische heftrucks zijn natuurlijk goed voor het milieu doordat ze geen uitlaatgassen uitstoten en onze elektrische heftrucks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Intern transport

Twijfelt u over welke interne transportmiddelen uw bedrijf het beste kan gebruiken? Vraag dan een gratis proefplaatsing aan en kom langs in onze showroom. Of  neem contact op met onze Verkoop afdeling voor een passende oplossing. Wij geven u graag advies zodat u de juiste heftruck voor uw bedrijf en werkzaamheden kunt kopen. Wij hebben altijd de juiste heftruck voor u in huis en anders zorgen wij hiervoor. Wij staan altijd voor u klaar en willen u volledig ontzorgen.