Aanbod

Aanbod

Bij ons kunt u terecht voor al uw interne transportmiddelen, zo kunt u bij ons ook een nieuwe of gebruikte heftruck kopen of huren. Wij zijn officieel dealer van Toyota – BT en Hako en bieden verschillende hoogwaardige merken aan tegen de beste prijs. Daarnaast willen wij u volledig ontzorgen. Bij ons vindt u verschillende soorten interne transportmiddelen, zo kunt u een elektrische heftruck bij ons kopen maar natuurlijk ook gloednieuwe stapelaars. Bekijk hieronder ons assortiment.

239 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BT SWE120L Prijs op aanvraag BT SWE120L
 2. BT SWE140L Prijs op aanvraag BT SWE140L
 3. BT LPE250 Prijs op aanvraag BT LPE250
 4. BT RRE160E Prijs op aanvraag BT RRE160E
 5. Telescopische kraan Prijs op aanvraag Telescopische kraan
 6. Lafis LPLL180 Prijs op aanvraag Lafis LPLL180
 7. Lafis LPLL18 Prijs op aanvraag Lafis LPLL18
 8. Lafis LPLL18 Prijs op aanvraag Lafis LPLL18
 9. BT LW13 minimover Prijs op aanvraag BT LW13 minimover
 10. Toyota 8FBET18 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET18
 11. Toyota 8FBET18 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET18
 12. Toyota 8FBET18 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET18
 13. BT SWE120L Prijs op aanvraag BT SWE120L
 14. BT SWE200D Prijs op aanvraag BT SWE200D
 15. Toyota 8FBMT25 Prijs op aanvraag Toyota 8FBMT25
 16. BT LPE200 Prijs op aanvraag BT LPE200

239 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heftruck kopen

Een heftruck koopt u niet zomaar, daar is de prijs niet naar en het is van groot belang dat u passende interne transportmiddelen voor in uw bedrijf koopt of huurt. Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden voor u een heftruck gaat aanschaffen. Een van de belangrijkste factoren is de capaciteit van een heftruck. Ook is het van belang om van te voren te bedenken waar de heftruck ingezet gaat worden, zo heeft u een andere heftruck nodig in het magazijn dan op uw terrein buiten. Ons assortiment is opgesplitst in occasions en nieuwe interne transportmiddelen. Daaronder vallen verschillende soorten heftrucks en andere interne transportmiddelen die u bij ons kunt kopen, zoals pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, hoogwerkers en meer.

Interne transportmiddelen

Bij ons kunt u alles kopen om uw interne transport te vergemakkelijken, zo kunt u veilig en snel uw goederen verplaatsen en uw proces intern zo efficient als mogelijk benutten. Wij bieden de mogelijkheid om interne transportmiddelen nieuw te kopen, gebruikt of te huren. Onze interne transportmiddelen zijn van uitermate goede kwaliteit, waardoor deze in het bedrijf kunnen worden gebruikt op de plekken en processen waarbij gevaren en risico’s zoveel mogelijk worden voorkomen en u ontzorgen. Uw werk wordt een stuk makkelijker met behulp van onze middelen. Ons assortiment bevat altijd de juiste interne transportmiddelen voor in uw bedrijf.

Elektrische heftruck kopen

Ons assortiment bevat benzine, diesel en elektrische heftrucks. Afhankelijk van de werkzaamheden zijn elektrische heftrucks een goede keuze. Elektrische heftrucks adviseren wij sowieso voor het gebruik in fabrieken of magazijnen. Elektrische heftrucks zijn natuurlijk goed voor het milieu doordat ze geen uitlaatgassen uitstoten. Onze elektrische heftrucks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Intern transport

Twijfelt u over welke interne transportmiddelen uw bedrijf het beste kan gebruiken? Kom dan langs in onze showroom, neem contact op met onze afdeling Verkoop of vraag een gratis proefplaatsing aan. Samen komen we altijd tot een passende oplossing. Wij geven u graag advies zodat u de juiste interne transportmiddelen zoals een heftruck voor uw bedrijf en werkzaamheden kunt kopen. Wij hebben altijd de juiste heftruck voor u in huis en anders zorgen wij hiervoor. Wij staan altijd voor u klaar en willen u volledig ontzorgen, met een duidelijk aanspreekpunt.