Aanbod

Aanbod

Bij ons kunt u terecht voor al uw interne transportmiddelen, zo kunt u bij ons ook een nieuwe of gebruikte heftruck kopen of huren. Wij zijn officieel dealer van Toyota – BT en Hako en bieden verschillende hoogwaardige merken aan tegen de beste prijs. Daarnaast willen wij u volledig ontzorgen. Bij ons vindt u verschillende soorten heftrucks, zo kunt u een elektrische heftruck bij ons kopen maar natuurlijk ook gloednieuwe stapelaars en andere interne transportmiddelen.

254 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. RRE160 Prijs op aanvraag RRE160
 2. RRE160 Prijs op aanvraag RRE160
 3. LWE160 Prijs op aanvraag LWE160
 4. GS-2632 Prijs op aanvraag GS-2632
 5. 02-8FGF25 Prijs op aanvraag 02-8FGF25
 6. 7FBEF15 Prijs op aanvraag 7FBEF15
 7. 8FBE18T Prijs op aanvraag 8FBE18T
 8. 8FBET16 Prijs op aanvraag 8FBET16
 9. 8FBET16 Prijs op aanvraag 8FBET16
 10. SWE200D Prijs op aanvraag SWE200D
 11. SWE200D Prijs op aanvraag SWE200D
 12. E120XL2 Prijs op aanvraag E120XL2
 13. SWE120 Prijs op aanvraag SWE120
 14. SWE120 Prijs op aanvraag SWE120
 15. SWE120 Prijs op aanvraag SWE120

254 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Selectie verfijnen

Heftruck kopen

Een heftruck koopt u niet zomaar, daar is de prijs niet naar en het is van groot belang dat u passende interne transportmiddelen voor in uw bedrijf koopt of huurt. Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden voor u een heftruck gaat aanschaffen. Een van de belangrijkste factoren is de capaciteit van een heftruck. Ook is het van belang om van te voren te bedenken waar de heftruck ingezet gaat worden, zo heeft u een andere heftruck nodig in het magazijn dan op uw terrein buiten. Ons assortiment is opgesplitst in occasions en nieuwe interne transportmiddelen. Daaronder vallen verschillende soorten heftrucks en andere interne transportmiddelen die u bij ons kunt kopen, zoals pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, hoogwerkers en meer.

Interne transportmiddelen

Bij ons kunt u alles kopen om uw interne transport te vergemakkelijken, zo kunt u veilig en snel uw goederen verplaatsen en uw proces intern zo efficient als mogelijk benutten. Wij bieden de mogelijkheid om interne transportmiddelen nieuw te kopen, gebruikt of te huren. Onze interne transportmiddelen zijn van uitermate goede kwaliteit, waardoor deze in het bedrijf kunnen worden gebruikt op de plekken en processen waarbij gevaren en risico’s zoveel mogelijk worden voorkomen. Ons assortiment bevat altijd de juiste interne transportmiddelen voor in uw bedrijf.

Elektrische heftruck kopen

Ons assortiment bevat benzine, diesel en elektrische heftrucks. Afhankelijk van de werkzaamheden zijn elektrische heftrucks een goede keuze. Elektrische heftrucks adviseren wij sowieso voor het gebruik in fabrieken of magazijnen. Elektrische heftrucks zijn natuurlijk goed voor het milieu doordat ze geen uitlaatgassen uitstoten. Onze elektrische heftrucks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Intern transport

Twijfelt u over welke interne transportmiddelen uw bedrijf het beste kan gebruiken? Kom dan langs in onze showroom, neem contact op met onze afdeling Verkoop of vraag een gratis proefplaatsing aan. Samen komen we altijd tot een pasende oplossing. Wij geven u graag advies zodat u de juiste interne transportmiddelen zoals een heftruck voor uw bedrijf en werkzaamheden kunt kopen. Wij hebben altijd de juiste heftruck voor u in huis en anders zorgen wij hiervoor. Wij staan altijd voor u klaar en willen u volledig ontzorgen, met een duidelijk aanspreekpunt.