Aanbod

Aanbod

Bij ons kunt u terecht voor al uw interne transportmiddelen, zo kunt u bij ons ook een nieuwe of gebruikte heftruck kopen of huren. Wij zijn officieel dealer van Toyota – BT en Hako en bieden verschillende hoogwaardige merken aan tegen de beste prijs. Daarnaast willen wij u volledig ontzorgen. Bij ons vindt u verschillende soorten heftrucks, zo kunt u een elektrische heftruck bij ons kopen maar natuurlijk ook gloednieuwe stapelaars en andere interne transportmiddelen.

294 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BT SWE120L Prijs op aanvraag BT SWE120L
 2. BT SWE140L Prijs op aanvraag BT SWE140L
 3. BT SWE120 Prijs op aanvraag BT SWE120
 4. BT LPE250 Prijs op aanvraag BT LPE250
 5. Toyota 7FBEST15 Prijs op aanvraag Toyota 7FBEST15
 6. Toyota 8FBEKT16 Prijs op aanvraag Toyota 8FBEKT16
 7. BT RRE160E Prijs op aanvraag BT RRE160E
 8. Telescopische kraan Prijs op aanvraag Telescopische kraan
 9. Toyota FBMF25 Prijs op aanvraag Toyota FBMF25
 10. BT Tyro LHE130 Prijs op aanvraag BT Tyro LHE130
 11. Toyota 8FBET20 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET20
 12. Toyota 7FBEST15 Prijs op aanvraag Toyota 7FBEST15
 13. Lafis LPLL180 Prijs op aanvraag Lafis LPLL180
 14. Lafis LPLL18 Prijs op aanvraag Lafis LPLL18
 15. Lafis LPLL18 Prijs op aanvraag Lafis LPLL18
 16. BT LW13 minimover Prijs op aanvraag BT LW13 minimover

294 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heftruck kopen

Een heftruck koopt u niet zomaar, daar is de prijs niet naar en het is van groot belang dat u passende interne transportmiddelen voor in uw bedrijf koopt of huurt. Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden voor u een heftruck gaat aanschaffen. Een van de belangrijkste factoren is de capaciteit van een heftruck. Ook is het van belang om van te voren te bedenken waar de heftruck ingezet gaat worden, zo heeft u een andere heftruck nodig in het magazijn dan op uw terrein buiten. Ons assortiment is opgesplitst in occasions en nieuwe interne transportmiddelen. Daaronder vallen verschillende soorten heftrucks en andere interne transportmiddelen die u bij ons kunt kopen, zoals pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, hoogwerkers en meer.

Interne transportmiddelen

Bij ons kunt u alles kopen om uw interne transport te vergemakkelijken, zo kunt u veilig en snel uw goederen verplaatsen en uw proces intern zo efficient als mogelijk benutten. Wij bieden de mogelijkheid om interne transportmiddelen nieuw te kopen, gebruikt of te huren. Onze interne transportmiddelen zijn van uitermate goede kwaliteit, waardoor deze in het bedrijf kunnen worden gebruikt op de plekken en processen waarbij gevaren en risico’s zoveel mogelijk worden voorkomen. Ons assortiment bevat altijd de juiste interne transportmiddelen voor in uw bedrijf.

Elektrische heftruck kopen

Ons assortiment bevat benzine, diesel en elektrische heftrucks. Afhankelijk van de werkzaamheden zijn elektrische heftrucks een goede keuze. Elektrische heftrucks adviseren wij sowieso voor het gebruik in fabrieken of magazijnen. Elektrische heftrucks zijn natuurlijk goed voor het milieu doordat ze geen uitlaatgassen uitstoten. Onze elektrische heftrucks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Intern transport

Twijfelt u over welke interne transportmiddelen uw bedrijf het beste kan gebruiken? Kom dan langs in onze showroom, neem contact op met onze afdeling Verkoop of vraag een gratis proefplaatsing aan. Samen komen we altijd tot een pasende oplossing. Wij geven u graag advies zodat u de juiste interne transportmiddelen zoals een heftruck voor uw bedrijf en werkzaamheden kunt kopen. Wij hebben altijd de juiste heftruck voor u in huis en anders zorgen wij hiervoor. Wij staan altijd voor u klaar en willen u volledig ontzorgen, met een duidelijk aanspreekpunt.