Nieuw

Nieuw

Van Geel Heftruckservice heeft verschillende interne transportmiddelen in het assortiment, voor zowel verkoop als verhuur. Hieronder vindt u onze nieuwe heftrucks. Selecteer hieronder de gewenste categorie en u vindt alle relevante informatie over onze trucks. Onze nieuwe intern transportmiddelen zijn in te zetten voor verschillende werkzaamheden, voor iedere taak hebben wij een passende machine. 

151 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Traigo 24 elektrische heftruck 3-wiel 1.0 ton
 2. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Reachtruck BT Reflex RRE160HR reachtrucks voor binnen en buiten
 3. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 1.3 ton
 4. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Handpallettruck Toyota BT Lifter LHM230 standaard handpallettruck
 5. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero diesel heftruck 1.5 ton
 6. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero LPG heftruck 1.5 ton
 7. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Scrub-Pro-Mop
 8. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Hako Scrubmaster E10
 9. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Hako Scrubmaster B10
 10. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 1.4 ton
 11. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Handpallettruck Toyota BT ProLifter LHM230P handpallettruck met hulpfunctie
 12. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero diesel heftruck 1.8 ton
 13. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Traigo 24 elektrische heftruck 3-wiel 1.3 ton

151 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nieuwe heftruck

Wij zijn officieel dealer van Toyota - BT en Hako, daarnaast zijn we ook preferred supplier van Carer zware heftrucks en Genie hoogwerkers. Wij kiezen voor deze merken omdat wij voor hoge kwaliteit heftrucks gaan, die een lange tijd meegaan. Daarnaast hebben wij verschillende nieuwe heftrucks die ontworpen zijn vanuit een ergonomisch oogpunt. De chauffeur kan op een dag lange tijd doorbrengen in, op of achter de heftruck en daarom is het van belang dat de nieuwe heftruck ergonomisch verantwoord is. Daarnaast zijn de Toyota nieuwe heftrucks uitgevoerd met een “high capacity” aandrijfunit en een hoge restcapaciteit.

Heftruck kopen nieuw

Bij ons kunt u kwalitatieve heftrucks kopen die voldoen aan uw verwachtingen en verschillende werkzaamheden voor interne transport toepassingen. Ze zijn in te zetten voor toepassingen waarbij u door hele smalle gangpaden moet manoeuvreren of juist lange afstanden moet afleggen, binnen en/of buiten. Laag- of hoogheffend, basic of ergonomisch; alle types heftrucks kunt u nieuw bij ons kopen.

Toyota heftrucks

Toyota is de grootste fabrikant van heftrucks en heeft een bekende naam opgebouwd die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Zo varieert het assortiment nieuwe heftrucks van vorkheftrucks met verbrandingsmotor of een elektrische aandrijving. Zo zijn de Toyota heftrucks in te zetten voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. Zo is er de keuzemogelijkheid om een nieuwe heftruck te kopen van Toyota die gericht is op het stapelen van goederen of juist het laden en lossen of orderverzamelen. De Toyota heftrucks zijn uitgerust met het Systeem voor Actieve Stabiliteit, ook bekend als Toyota SAS (System of Active Stability). De nieuwe standaard voor veiligheid, comfort en productiviteit. Een veilige en fijne toevoeging aan de Toyota heftrucks.