Hoogwerkers

Hoogwerkers

Bent u op zoek naar een hoogwerker? Op het moment dat u op de hoogte moet werken, wilt u dat natuurlijk zo veilig mogelijk doen. Wij bieden diverse soorten van gerenommeerde merken aan, zoals schaarhoogwerkers en masthoogwerkers.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Genie
  2. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag JLG

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoogwerker kopen

Een hoogwerker kopen is een grote beslissing en er bestaan verschillende soorten. Het is van belang om goed na te denken voor welke toepassingen ze ingezet gaat worden en wat een vereiste functie ervan moet zijn. Wij verkopen merken als Genie en JLG. Mocht u voorkeur hebben voor een ander merk of specifieke wensen hebben dan kunnen we altijd tot een passende oplossing komen. Wij zouden altijd voor een ander merk kunnen gaan. Tevens produceren wij zelf clean room hoogwerkers. Bij ons kunt u verschillende machines kopen volledig naar uw wensen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en onderdelen, zo kunt u veilig uw werkzaamheden op hoogte blijven doen. Wil je een hoogwerker huren? Ook dat is mogelijk.

Hydraulische arm

Hoogwerkers bestaan uit een hydraulische arm die op een of meerder plaatsen kan scharnieren. Aan het einde hiervan zit een bak. Bij een stahoogte van meer dan 7,5 meter of bij een project wat langer dan 4 uur op een ladder moet worden gewerkt mag een ladder niet. Net zoals bij werkzaamheden waarbij u harder moet duwen of trekken met bijvoorbeeld boren dan 100 N. En als u verder moet reiken om de werkzaamheden uit te kunnen voeren dan een armlengte is een ladder verboden. Een hoogwerker dient hierbij uitkomst en is dan ook nog eens een stuk veiliger.

Elektrische hoogwerker

Ons assortiment bevat verschillende nieuwe hoogwerkers en deze zijn allemaal elektrisch. Ze worden vaak ingezet in de bouw, door de brandweer en in de industrie. Ze kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet, zoals het hoog en snel omhoog gaan. Voor binnenruimtes hebben we compacte elektrische hoogwerkers en voor buiten adviseren we robuuste diesel hoogwerkers met veel hefvermogen. De elektrische variant is ook buiten in te zetten, maakt geen lawaai en is milieuvriendelijk. Zo hebben we elektrische hoogwerkers van JLG. Wij zijn dealer van JLG Industries, die sinds 1969 een ijzersterke reputatie hebben opgebouwd.