Industriële trekkers

Industriële trekkers

Industriële trekkers voor elk soort transport, van 1 tot 49 ton. Industriële trekkers bieden ondersteuning voor het verzamelen van orders en maken het interne horizontale transport veiliger en efficiënter. Industriële trekkers staan vooral bekend om de hoge trekcapaciteit en ze kunnen zware lasten efficiënt vervoeren.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag BT Movit TWE100

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Industriële trekkers

Industriële trekkers kunnen bijdragen aan de productiviteit op de werkvloer en bieden veiligheid en efficiëntie in bijvoorbeeld het magazijn. Industriële trekkers zijn in te zetten voor zowel lichte als zware toepassingen. Elektrische trekkers zijn verkrijgbaar als een meelopend, inzettend of instaand model. Ons assortiment bevat Toyota industriële trekkers. De BT Movit TWE100 heeft een trekcapaciteit van 1000 kilogram. Afhankelijk van de behoeften zijn er verschillende industriële trekkers die geschikt zijn voor verschillende functionaliteiten. Zo kan het nodig zijn dat de industriële trekker gemakkelijk lange rijafstanden kan afleggen, dat hij veelvuldig gebruikt gaat worden en een hoge trekcapaciteit moet hebben. Of juist een compact model voor in een klein magazijn.

Toyota industriële trekkers

De BT industriële trekkers zijn goed geschikt voor horizontaal transport en orderverzameling. De BT Movit zijn ontwerpen met het uitgangspunt op veiligheid, productiviteit en comfort. Zo worden de Toyota BT industriële trekkers vaak ingezet bij luchthavens, stations, logistieke distributie centrums en meer. De BT Movit industriële trekker is voorzien van AC-technologie, zodat hij energiezuinig is en optimale prestaties levert bij zware materiaaltransporttoepassingen. Zo zijn er speciale trekkers voor diverse rijafstanden, trekzwaarte en afhankelijk van de gebruiksfrequentie. De Toyota industriële trekkers hebben een lage instap, hoge rijsnelheden en zijn erg productief.

Elektrische trekkers

De BT industriële trekkers kunnen gepalletiseerde als niet-gepalletiseerde lasten dragen, zowel binnen als buiten. Een elektrische trekker is een efficiënte oplossing voor het vervoeren van verschillende karren, zoals veilingkarren of andere speciale aanhangers. Elektrische trekkers zijn in te zetten voor zowel orderverzameling als transport. Ze zijn efficiënt en veilig.