Orderverzameltrucks

Orderverzameltrucks

Snelle en efficiënte orderpickers met werkhoogtes tot 12 meter. De Toyota BT Optio modellen beschikken over verschillende pickinghoogtes, hefcapaciteiten en masten, hierdoor zijn ze voor bijna elke toepassing voor het orderverzamelen geschikt.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Orderpicker BT Optio OSE250 hoogniveau orderpicker

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Orderpicker

De BT Optio modellen garanderen een hoge productiviteit en efficiëntie, zowel hoog- als laagniveau. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor orderverzameltoepassingen en hebben een maximale hefcapaciteit van 2500 kg en de orderpickers bieden een verzamelhoogte tot wel 2,6 meter. De BT Optio orderpickers zijn hierdoor dus geschikt voor orderverzamelen op het eerste en tweede niveau.

Laagniveau orderverzamelaars

De BT Optio L-serie bestaat uit snelle, efficiënte en productieve orderverzamelaars, waarbij er veel aandacht is geweest voor de ergonomie. De orderverzameltrucks zijn ontworpen vanuit het oogpunt prestaties en de bestuurder. En de laagniveau orderverzamelaars zijn gebouwd om een robuust en modulair chassis. Indien de orderverzamelaar moet worden ingezet voor gespecialiseerde werkzaamheden zijn er ook specifieke modellen zoals met een heffend bestuurdersplatform en bediening voor werkzaamheden op verschillende hoogtes. Ook orderverzamelaars met afstandsbediening en andere functies.

Orderverzameltrucks

De orderverzameltrucks worden ingezet in het magazijn voor het verzamelen van orders (goederen), vaak wordt dit volgens een orderverzamellijst gedaan als de pallets niet compleet worden uitgeleverd. Speciaal hiervoor zijn orderverzameltrucks gemaakt voor het verzamelen van losse colli. Er bestaan horizontale en verticale orderverzameltrucks. Het grootste verschil tussen deze twee is de grijphoogte, horizontaal gaat tot het eerste niveau en verticaal gaat tot maximaal 11 meter.