Pompwagens

Pompwagens

Ons assortiment elektrische pallettrucks bestaat uit de BT Levio-series die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan laden, lossen, orderverzamelen en horizontaal pallettransport. De BT Levio elektrische pallettrucks zijn snel en krachtig, met de nadruk op veiligheid en gebruiksgemak. 

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 1.3 ton
  2. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 1.4 ton
  3. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 1.6 ton
  4. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 1.8 ton
  5. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 2.0 ton
  6. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LWE meeloop pallettruck 2.5 ton
  7. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LPE pallettruck met platform 2.0 ton
  8. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LPE pallettruck met platform 2.2 ton
  9. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Pallettruck BT Levio LPE pallettruck met platform 2.5 ton

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische pallettrucks

Ons assortiment elektrische pallettrucks bevat de BT Levio W-series en de BT Levio P-series. De BT Levio W-series bestaan uit compacte elektrische meeloop pallettrucks met hefcapaciteiten van 1400 kg tot 2500 kg. Alle W-series hebben hetzelfde compacte ontwerp en zijn ontworpen voor het gebruiksgemak. De elektrische pallettrucks beschikken over een hoog vermogen en zijn geschikt voor allerlei soorten toepassingen. De stuurarmlengte van de elektrische pallettrucks is in combinatie met de lage bouw ideaal. Hij biedt altijd goed en veilig zicht op de vorkpunten, de pallet en de werkomgeving.

Pompwagen

De platform pompwagens van de BT Levio P-serie kenmerken zich ook door een compact ontwerp en een hefcapaciteit tot wel 2500 kg. Het is een zeer wendbare pompwagen met de kleinste draaicirkel in zijn klasse. Deze platform pompwagen heeft de hoogste maximumsnelheid, namelijk tot wel 12,5 kilometer per uur en deze pompwagen staat bekend om zijn zeer hoge productiviteit. De pompwagen heeft ook one-touch opklapbare zijbeugels. De hoogte van de stuurarm is met een druk op de knop volledig instelbaar naar de meest ergonomische bestuurderspositie of aanpasbaar voor de toepassing. De BT Levio P-serie is een wagen met een zeer laag geluidsniveau en is de stilste elektrische pompwagen in zijn klasse.

Elektrische pompwagen

De elektrische pompwagens uit de P-serie hebben de nieuwste onderhoudsvrije Lithium-lonbatterij die tot 30% lager energie verbruikt. Zo kan deze elektrische pompwagen langer ingezet worden en heeft hij een langere levensduur. De batterij van de elektrische pompwagen is op ieder gewenst moment tussendoor op te laden. Zo worden batterijwissels in multi-shift toepassingen niet meer nodig. De BT Levio LWE130 heeft een ingebouwde lader om de batterijen snel en eenvoudig op te laden. De LWE200 is geschikt voor de optionele nieuwste onderhoudsvrije Lithium-lonbatterij.