Schrobmachines

Schrobmachines

Wil je professionele schrobmachines kopen? Wij hebben verschillende machines in ons assortiment zoals schrobmachines. Onze reinigingsmachines zorgen ervoor dat de werkvloer en uw bedrijfspand weer helemaal schoon zijn. Wij hebben verschillende reinigingsmachines voor allerlei soorten vloeren en gebouwen. Zo hebben wij meeloop reinigingsmachines, duw- en zitmachines. 

22 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schrobmachines

Ons assortiment reinigingsmachines bestaat uit verschillende veeg- en schrobmachines. Onze reinigingsmachines zorgen voor een efficiënte manier van het reinigen van de vloeren en zorgen ervoor dat de vloer goed wordt onderhouden. Er zijn verschillende varianten reinigingsmachines, degene die het meest geschikt is voor uw bedrijf is afhankelijk van het materiaal van de vloer en de mate blootstelling aan de vervuiling. Ook zijn de geschikte veeg- en schrobmachines voor u afhankelijk van uw gebruiksfrequentie. Onze reinigingsmachines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kan er gekozen voor duw -, meelopende -, of opzittende reinigingsmachines.

Reinigingsmachines

Met onze schrobmachines kunt u zonder moeite het magazijn, industriecomplex, vliegveld, kantine en meer schrobben of reinigen. Onze veeg- en schrobmachines zijn vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar en staan ze bekend om de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo hebben we wat kleinere schrobmachines tot schrobmachines voor zware reinigingsomstandigheden. Onze Hako Sweepmaster 1500RH heeft een oppervlakterendement tot 16.200 m² reiniging per uur. Daarentegen is de Scrub-Pro-Mop wendbaar, compact en zelfs te vervoeren in een personenauto. Voor iedere reinigingsklus hebben wij de juiste machine. Onze veegmachines zijn, afhankelijk van de machine, zowel binnen als buiten te gebruiken.

Schrobmachines kopen

Twijfelt u welke schrobmachine u het beste kunt kopen? Wij helpen u graag. Met onze kennis kunnen we u adviseren welke schrobmachine het beste aansluit bij uw behoefte en reinigingsprocessen, zodat u de juiste schrobmachine kunt kopen. Heeft u schrobmachines nodig, maar wilt u ze nog niet kopen. Dan kunt u ze ook voor korte of langere termijn bij ons huren. Bekijk hier de mogelijkheden voor het huren van reinigingsmachines.