Stapelaars

Stapelaars

De BT stapelaar biedt een effectieve, zuinige oplossing voor alle soorten lastbehandeling, van meeloop- en platform- tot instaande en inzittende modellen. 

26 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische stapelaar

Ons assortiment elektrische stapelaar bestaat uit de Toyota BT Staxio stapelaars, in verschillende modellen. In feiten zijn de stapelaars elektrische palletwagens met een hefmast. Met de elektrische stapelaar is het mogelijk om verschillende pallets op elkaar te stapelen. Zo hebben we stapelaars voor minder intensief gebruik, voor lichte stapelactiviteiten en eenvoudig horizontaal pallettransport tot stapelaars voor intensief stapelen op een stapelaar met beschermdak. Afhankelijk van de werkzaamheden hebben wij een passende elektrische stapelaar.

Stapelaars met hefhoogte tot 6,3 meter

Geschikt voor stapelen, dubbele pallethandling, orderverzamelen en horizontaal transport: De BT Staxio-series stapelaars zijn ideaal voor uiteenlopende interne transporttoepassingen. Met hefcapaciteiten tot 2000 kg en hefhoogtes tot 6,3 meter zijn onze stapelaars snel, krachtig en eenvoudig in het gebruik. Perfect voor werk tussen de stellingen tot het laden en lossen van vrachtwagens.

BT stapelaars voor koel- en vrieshuizen

De BT Staxio-series biedt een stapelaar voor uiteenlopende toepassingen zoals meeloop-(W), platform-(P), instaande(S) en inzittende(R) modellen. Alle stapelaars in de BT Staxio-series zijn ook geschikt voor gebruik in koel- en vrieshuizen. BT stapelaars zijn compact, makkelijk in gebruik en bevatten een AC motor. Die erg efficiënt is en onderdeel van de BT Powerdrive. De BT stapelaars hebben een uitstekend zicht door de mast en zijn eenvoudig te bedienen waardoor ze door de meeste krappe ruimtes kunnen manoeuvreren.

Stapelaars: 16% meer restcapaciteit

De nieuwe Staxio generatie kan tevens uitgevoerd worden met een "high capacity" aandrijfunit. Deze geavanceerde aandrijfunit, voorzien van tiltsensor en lockunit biedt een hogere restcapaciteit op hoogte. Afhankelijk van hefhoogte en capaciteit machine, kan dit resulteren in tot 16% meer restcapaciteit. Daarnaast staan de Staxio stapelaars bekend om de hoogste betrouwbaarheid en dat ze bewezen de veiligste zijn.