Occasions

Occasions

Van Geel Heftruckservice heeft een groot aantal gebruikte machines op voorraad voor verkoop en verhuur. Afhankelijk van uw behoeften kan een occasion een goede oplossing zijn in uw bedrijf. Onze gebruikte heftrucks variëren van elektrische pallettrucks, heftrucks tot en met reachtrucks. Al onze trucks zijn direct inzetbaar, zodat u snel aan de slag kunt.

Bekijk ons occasion
aanbod

59 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Occassion Vorkheftrucks TOYOTA Prijs op aanvraag 02-8FGJF35
 2. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLP200
 3. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLL20
 4. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLP200
 5. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLP200
 6. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLP200
 7. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLP200
 8. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLP200
 9. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLP200
 10. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLL18
 11. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLL18
 12. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLL18
 13. Occassion Pallettrucks LAFIS Prijs op aanvraag LPLL18
 14. Occassion Pallettrucks BT Prijs op aanvraag LPE200/8
 15. Occassion Pallettrucks BT Prijs op aanvraag LPE200/8
 16. Occassion Pallettrucks ATLET Prijs op aanvraag PLP200

59 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruikte heftrucks

Om uw interntransport op te lossen kunt u een nieuwe of gebruikte heftrucks kopen of huren, altijd betrouwbaar en veilig. Op deze pagina kunt u onze gebruikte heftrucks kopen. We verkopen tweedehandse heftrucks van Toyota – BT, Lafis, Hyster en Atlet. De gebruikte heftrucks zijn onderverdeeld in pallettrucks, stapelaars, vorkheftrucks, reachtrucks, hoogwerkers en overige. Ook kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud. Wij kunnen u volledig ontzorgen.

Gebruikte heftruck kopen

Bij onze gebruikte heftrucks hoeft u niet bang te zijn dat het geen goede heftruck is die u koopt. Wij bieden zowel bij de nieuwe als bij onze gebruikte heftrucks de beste kwaliteit. Ze worden in goede staat afgeleverd. Voor aflevering krijgt uw tweedehands heftruck een onderhoudsbeurt, inspectie en een keuring (indien nodig).

Tweedehandse heftrucks

Tweedehandse heftrucks zijn een voordelig alternatief voor nieuw intern transportmiddel. De tweedehandse heftrucks zijn allemaal volgens de wettelijke eisen en het uiterlijk, de veiligheid en de techniek is zo goed als nieuw. Wij bieden alleen een heftruck als tweedehands aan als deze door onze controle komt. Hierbij wordt onder andere de classificatie bepaald en kijken we of de truck voldoende potentie heeft om hersteld te worden. Hetzelfde geldt voor de accu. De tweedehandse heftrucks die wij aanbieden kunt u filteren op elektrisch, LPG, Diesel of op bouwjaar.

Tweedehandse Toyota heftrucks

Een occasion bespaart geld en kan ook goed als back-up truck fungeren en is ideaal als er tijdens drukke periodes een extra truck ingezet moet worden. In dit geval is het ook mogelijk om intern transport te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.