Occasions

Van Geel Heftruckservice heeft een groot aantal gebruikte machines op voorraad voor verkoop en verhuur. Afhankelijk van uw behoeften kan een occasion een goede oplossing zijn in uw bedrijf. Onze gebruikte machines worden voor aflevering technisch geheel nagekeken, optisch in orde gebracht en voorzien van een nieuwe BMWT-Keur. Daarnaast geven wij op onze gebruikte machines maar liefst 6 maanden garantie.

88 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BT SWE120L Prijs op aanvraag BT SWE120L
 2. BT SWE140L Prijs op aanvraag BT SWE140L
 3. BT LPE250 Prijs op aanvraag BT LPE250
 4. BT RRE160E Prijs op aanvraag BT RRE160E
 5. Telescopische kraan Prijs op aanvraag Telescopische kraan
 6. Lafis LPLL180 Prijs op aanvraag Lafis LPLL180
 7. Lafis LPLL18 Prijs op aanvraag Lafis LPLL18
 8. Lafis LPLL18 Prijs op aanvraag Lafis LPLL18
 9. BT LW13 minimover Prijs op aanvraag BT LW13 minimover
 10. Toyota 8FBET18 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET18
 11. Toyota 8FBET18 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET18
 12. Toyota 8FBET18 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET18
 13. BT SWE120L Prijs op aanvraag BT SWE120L
 14. BT SWE200D Prijs op aanvraag BT SWE200D
 15. Toyota 8FBMT25 Prijs op aanvraag Toyota 8FBMT25
 16. BT LPE200 Prijs op aanvraag BT LPE200

88 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruikte heftrucks

Om uw interntransport op te lossen kunt u een nieuwe of gebruikte heftrucks kopen of huren, altijd betrouwbaar en veilig. Op deze pagina kunt u onze gebruikte heftrucks kopen. We verkopen tweedehandse heftrucks van Toyota – BT, Lafis, Hyster, Kaup, Wifo en Atlet. De gebruikte heftrucks zijn onderverdeeld in pallettrucks, stapelaars, vorkheftrucks, reachtrucks, hoogwerkers en overige. Ook kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud. Wij kunnen en willen u volledig ontzorgen.

Heftruck occasion

Bij onze heftruck occasions hoeft u niet bang te zijn dat u een miskoop doet met uw heftruck. Wij bieden zowel bij de nieuwe als bij onze heftruck occasion de beste kwaliteit. Ze worden in goede staat afgeleverd. Voor aflevering krijgt uw tweedehands heftruck een onderhoudsbeurt, inspectie en een keuring (indien nodig). Neem ook gerust contact op als u een heftruck occasion zoekt die u niet op de site kunt vinden of als u graag meer informatie wilt hebben.

Tweedehandse heftrucks

Tweedehandse heftrucks zijn een voordelig alternatief voor nieuw intern transportmiddel. De tweedehandse heftrucks zijn allemaal volgens de wettelijke eisen en het uiterlijk, de veiligheid en de techniek is zo goed als nieuw. Wij bieden alleen een heftruck als tweedehands aan als deze door onze controle komt. Hierbij wordt onder andere de classificatie bepaald en kijken we of de truck voldoende potentie heeft om hersteld te worden. Hetzelfde geldt voor de accu. De heftruck occasion die wij aanbieden kunt u onder andere filteren op aandrijving; elektrisch, LPG, Diesel, op bouwjaar en op hefhoogte en -capaciteit.

Tweedehanse Toyota heftrucks

Het kan zijn dat u (nog) niet in een nieuwe machine wilt investeren. Een occasion bespaart geld en kan ook goed als back-up truck fungeren en is ideaal als er tijdens drukke periodes een extra truck ingezet moet worden. In dit geval is het ook mogelijk om intern transport te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.