Gebruikte reachtrucks

Gebruikte reachtrucks

Reachtrucks staan centraal in veel opslag- en distributiesystemen, voor stapelwerkzaamheden en horizontaal transport. Onze gebruikte reachtrucks zijn voor meerdere werkzaamheden in te zetten en kunnen kleine draaicirkels maken. Bekijk ze hier onder andere onze gebruikte BT reflex reachtrucks.

Deze reachtrucks reiken net
dat beetje verder

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BT RRE160E Prijs op aanvraag BT RRE160E
 2. BT RRE160E Prijs op aanvraag BT RRE160E
 3. BT RRE160E Prijs op aanvraag BT RRE160E
 4. Atlet OPH/100TVI483 Prijs op aanvraag Atlet OPH/100TVI483
 5. BT RRE160 Prijs op aanvraag BT RRE160
 6. BT RRE160 Prijs op aanvraag BT RRE160
 7. BT RRE160 Prijs op aanvraag BT RRE160
 8. BT RRE140 Prijs op aanvraag BT RRE140
 9. BT RRE160 Prijs op aanvraag BT RRE160
 10. Occassion Reachtrucks BT Prijs op aanvraag BT RRE140
 11. Occassion Reachtrucks BT Prijs op aanvraag BT RRE160
 12. Occassion Reachtrucks BT Prijs op aanvraag BT RRE160
 13. Occassion Reachtrucks BT Prijs op aanvraag BT RRE200

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands reachtruck

Een reachtruck is ideaal voor snel en veilig transport van pallets. De mast kan in zijn geheel naar voren of naar achteren geschoven worden, hierdoor is een reachtruck goed wendbaar en past hij makkelijk door smalle ruimtes. Hierdoor is hij goed in te zetten in magazijnen. Onze gebruikte reachtrucks zijn allemaal elektrisch aangedreven en hebben een zit- of staplaats voor de bestuurder. Door het gebruik van een gebruikte reachtruck wordt de interne transport nog efficiënter en kunnen de werkzaamheden veilig op hoogte worden uitgevoerd.

BT reflex reachtruck

De BT reflex reachtrucks zijn populaire reachtrucks, doordat ze makkelijk in gebruik zijn. Met de BT reflex reachtruck heeft u een reachtruck waarmee u makkelijk uw vlot en nauwkeurig materiaaltransport kunt verplaatsen en tegelijkertijd perfecte controle hierover heeft. De hefhoogte van onze gebruikte reachtrucks gaat wel tot 9.99 meter en begin bij 4 meter. Daarnaast hebben onze gebruikte BT reflex reachtrucks verschillende bijzonderheden zoals sideshift, joystickbediening, hoogtekiezer en kantelcabine. Dit staat per BT reflex reachtruck vermeld.

Gebruikte reachtrucks

Al onze reachtrucks worden van tevoren uitgebreid getest en nagelopen voordat ze in ons occasion assortiment worden opgenomen. Bij de meeste van onze gebruikte reachtrucks, kijkt de bestuurder in de richting van de vorken, zo heeft u het beste zicht op uw lading en kunt u goed heffen. Ons assortiment bevat ook gebruikte reachtrucks die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Staat de gewenste gebruikte reachtruck er niet tussen? Neem contact met ons op, door ons netwerk en wisselend aanbod kunnen we altijd de gewenste gebruikte reachtruck leveren. Wij adviseren u verder natuurlijk ook graag welke gebruikte reachtruck u het beste kunt aanschaffen voor uw werkzaamheden.