Gebruikte schrobmachines

Uw bedrijf schoon houden met een schrobmachine tegen een scherpe prijs. Dat kan bij Van Geel Heftruckservice. Als officieel dealer van Hako beschikken wij over de kennis en ervaring om u een goed advies te geven. Zowel met nieuwe als gebruikte machines kunnen wij een passende oplossing bieden.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schrobmachine tweedehands

Tweedehandse reinigingsmachines zijn bijna niet meer weg te denken op de werkvloer. Om de vloer mee te schrobben en andere tweedehandse vloerreinigers. Met onze schrobmachine tweedehands kunt u gemakkelijk de kantine, het magazijn en andere vloeren schrobben en reinigen. Onze schrobmachines tweedehands zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Onze schrobmachines tweedehands variëren van kleine variant tot schrobmachines tweedehands voor zware reinigingsklussen. Sommige schrobmachines tweedehands zijn te vervoeren in een personenauto, de ander is echt voor op locatie.

Gebruikte schrobmachine

Zoekt u een gebruikte schrobmachine? Onze gebruikte reinigingsmachines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo hebben we duw reinigingsmachines, maar ook meelopende en opzittende varianten. Per gebruikte schrobmachine staan de bijzonderheden beschreven, zoals wat de werkbreedte van de gebruikte schrobmachine is en de tankinhoud. Naast gebruikte schrobmachine hebben we we ook veegmachines. Afhankelijk van de gebruikte veegmachine is deze zowel binnen als buiten te gebruiken.

Tweedehands boenmachine

Dankzij onze tweedehandse schrob- en boenmachines zorgt u er snel en makkelijk voor dat uw vloeren schoon zijn en dat de vloer goed onderhouden wordt. Afhankelijk van uw bedrijf en hoe vuil de vloer wordt, kiest u uw tweedehands boenmachine of andere reinigingsmachine. Ook de gebruiksfrequentie is van belang bij uw keuze voor de juiste tweedehandse boenmachine. Twijfelt u over welke tweedehands boenmachine u het beste kunt kopen of staat de gebruikte schrobmachine die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Ons assortiment gebruikte reinigingsmachines wisselt regelmatig en door ons netwerk kunnen wij u altijd de juiste tweedehands reinigingsmachine aanbieden.