Gebruikte stapelaars

Gebruikte stapelaars

Wij bieden verschillende gebruikte stapelaars aan, in verschillende maten en soorten. Van meeloop tot platform stapelaars.Een alleskunner in uw magazijn. 

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BT SWE120L Prijs op aanvraag BT SWE120L
 2. BT SWE140L Prijs op aanvraag BT SWE140L
 3. BT SWE200D Prijs op aanvraag BT SWE200D
 4. BT SWE120 Prijs op aanvraag BT SWE120
 5. BT SWE120L Prijs op aanvraag BT SWE120L
 6. BT SWE200D Prijs op aanvraag BT SWE200D
 7. BT SWE200D Prijs op aanvraag BT SWE200D
 8. BT SWE200D Prijs op aanvraag BT SWE200D
 9. BT SWE200D Prijs op aanvraag BT SWE200D
 10. Lafis LPS12,5 Prijs op aanvraag Lafis LPS12,5
 11. Lafis LPSL12,5 Prijs op aanvraag Lafis LPSL12,5
 12. Toyota 7SM12 Prijs op aanvraag Toyota 7SM12

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruikte stapelaars

Gebruikte stapelaars zijn een voordelig alternatief voor nieuwe stapelaars. Onze gebruikte stapelaars zijn ook van hoge kwaliteit en dat voor een aantrekkelijke prijs. Ze zijn stuk voor stuk nagekeken, schoongemaakt en indien nodig zijn er onderdelen vervangen. Al onze gebruikte stapelaars zijn elektrisch en zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen van zware lasten. Ze zijn klein van afmeting en dus makkelijk in te zetten. Zo hebben we momenteel gebruikte meeloop stapelaars en platform stapelaars. U kunt verschillende gebruikte stapelaars bij ons kopen, gebruik om de juiste gebruikte stapelaar te vinden onze filters. Al onze gebruikte stapelaars zij inclusief zes maanden garantie. Wil je een nieuwe kopen? Die vind je bij nieuwe stapelaars.

Occasion stapelaars

Occasion stapelaars bieden een uitkomst bij het efficiënt stapelen en opslaan van zware en lichte goederen op beperkte hefhoogte en korte afstanden. De occasion stapelaars die nu online staan kunnen tot 2500 kg heffen en tot 4.99 meter. Een occasion stapelaar is goed in te zetten voor orderverzameling, bevoorrading van de productlijnen of het bijvullen van de winkelvloeren. Occasion stapelaars bevorderen ook de ergonomie binnen het bedrijf. Onze occasion stapelaars zijn van hoogwaardige merken zoals BT heftrucks, Lafis lifters en Linde heftrucks.

Occasion stapelaars elektrisch

Al onze gebruikte stapelaars zijn elektrisch. We hebben elektrische occasion meeloop stapelaars en occasion meerij stapelaars. Met een occasion meeloop stapelaar kunt u goederen in slaan en incidenteel orderpicken. Met een occasion meerij stapelaar kunt u korte en middellange afstanden afleggen. De occasion meerije stapelaars elektrisch die momenteel online staan zijn voorzien van een staplatform. Online vindt u al onze occasion stapelaars en kunt u een offerte aanvragen, maar u kunt ze ook komen bekijken in onze showroom.