Stapelaars

Stapelaars

Wij bieden verschillende gebruikte stapelaars aan, in verschillende maten en soorten. Met al onze gebruikte stapelaars stapelt u naar hartenlust met onze bewezen machines. Van meeloop tot platform stapelaars.

Stapel naar hartelust met
deze bewezen machines

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. SWE200D Prijs op aanvraag SWE200D
 2. SWE200D Prijs op aanvraag SWE200D
 3. SWE120 Prijs op aanvraag SWE120
 4. SWE120 Prijs op aanvraag SWE120
 5. SWE120 Prijs op aanvraag SWE120
 6. SWE200D Prijs op aanvraag SWE200D
 7. SW120L Prijs op aanvraag SW120L
 8. SWE120L Prijs op aanvraag SWE120L
 9. SWE140 Prijs op aanvraag SWE140
 10. 7SM12 Prijs op aanvraag 7SM12
 11. LPS12,5 Prijs op aanvraag LPS12,5
 12. LPSL12,5 Prijs op aanvraag LPSL12,5
 13. Occassion Stapelaars BT Prijs op aanvraag SPE160
 14. SWE200D Prijs op aanvraag SWE200D

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruikte stapelaars

Gebruikte stapelaars zijn een voordelig alternatief voor nieuwe stapelaars. Onze gebruikte stapelaars zijn ook van hoge kwaliteit en dat voor een aantrekkelijke prijs. Ze zijn stuk voor stuk nagekeken, schoongemaakt en indien nodig zijn er onderdelen vervangen. Al onze gebruikte stapelaars zijn elektrisch en zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen van zware lasten. Ze zijn klein van afmeting en dus makkelijk in te zetten. Zo hebben we momenteel gebruikte meeloop stapelaars en platform stapelaars. U kunt verschillende gebruikte stapelaars bij ons kopen, gebruik om de juiste gebruikte stapelaar te vinden onze filters. Al onze gebruikte stapelaars zij inclusief zes maanden garantie.

Occasion stapelaars

Occasion stapelaars bieden een uitkomst bij het efficiënt stapelen en opslaan van zware en lichte goederen op beperkte hefhoogte en korte afstanden. De occasion stapelaars die nu online staan kunnen tot 2500 kg heffen en tot 4.99 meter. Een occasion stapelaar is goed in te zetten voor orderverzameling, bevoorrading van de productlijnen of het bijvullen van de winkelvloeren. Occasion stapelaars bevorderen ook de ergonomie binnen het bedrijf. Onze occasion stapelaars zijn van hoogwaardige merken zoals BT heftrucks, Lafis lifters en Linde heftrucks.

Occasion stapelaars elektrisch

Al onze gebruikte stapelaars zijn elektrisch. We hebben elektrische occasion meeloop stapelaars en occasion meerij stapelaars. Met een occasion meeloop stapelaar kunt u goederen in slaan en incidenteel orderpicken. Met een occasion meerij stapelaar kunt u korte en middellange afstanden afleggen. De occasion meerije stapelaars elektrisch die momenteel online staan zijn voorzien van een staplatform. Online vindt u al onze occasion stapelaars en kunt u een offerte aanvragen, maar u kunt ze ook komen bekijken in onze showroom.