Tweedehands hoogwerkers

Tweedehands hoogwerkers

Als u in de hoogte wilt werken is het van belang om dit veilig te doen. Of u nu gaat schilderen, lampen moet vervangen of andere werkzaamheden op hoogte uit moet voeren, dit doet u veilig met onze tweedehands hoogwerkers. Filter hieronder op hefhoogte en type en vind de juiste gebruikte hoogwerker.

Deze hoogwerkers komen
net dat beetje hoger

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Genie GS-3246 Prijs op aanvraag Genie GS-3246

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruikte hoogwerker

Voor iedere klus moet een hoogwerker aan bepaalde eisen voldoen. Bij ons vindt u verschillende modellen tweedehands hoogwerkers die variëren in reikwijdtes en hefhoogtes. Bij het plaatsen van zonnepanelen zoekt u een andere tweedehandse hoogwerker dan als u de bomen gaat snoeien. Alle tweedehandse hoogwerkers worden goed gecheckt voor ze in ons assortiment worden opgenomen. Kunt u de juiste tweedehands hoogwerker niet vinden? Neem dan contact met ons op en we zoeken graag samen met u een oplossing.

Tweedehandse hoogwerker

Een gebruikte hoogwerker bespaart tijd en daarmee geld. Als het plaatsen van een steiger te duur of tijdrovend is, biedt een hoogwerker de juiste oplossing. Een hoogwerker wordt vaak ingezet bij installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan bijvoorbeeld kantoorpanden, parkeergarages of ziekenhuizen. Zo mag u niet langer dan vier uur op een ladder werken en als u verder moet reiken dan uw armlengte om de werkzaamheden ui te kunnen voeren, dan is een ladder zelfs verboden. Ook bij gevelreiniging en inspectie is een gebruikte hoogwerker het juiste middel om de werkzaamheden op hoogte veilig uit te kunnen voeren.

Tweedehandse elektrische hoogwerker occasion

Al onze tweedehandse hoogwerkers zijn elektrisch. Zo kunt u makkelijk en snel (om)hoog en weer naar beneden gaan. Voor zowel binnen als buiten adviseren wij om gebruik te maken van elektrische hoogwerkers, onze gebruikte hoogwerkers zijn compact, dus goed in te zetten in binnenruimtes. Ook buiten zijn uiteraard onze elektrische hoogwerkers goed in te zetten, ze maken geen geluid en zijn milieuvriendelijk. Zo kunt u veilig en snel uw werkzaamheden uitvoeren.