Voorzetapparatuur

Voorzetapparatuur kan een kostbare investering zijn. Bij Van Geel Heftruckservice kunt u terecht voor compleet gereviseerde voorzetapparatuur tegen een scherpe prijs. U kunt aangeven wat uw wensen zijn. Wij kunnen u adviseren en zorgen voor een passende aanbieding.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Voorzetapparatuur heftruck

Om extra functionaliteiten toe te voegen aan een heftruck zijn er verschillende soorten voorzetapparatuur ontwikkeld. Voorzetapparatuur zorgt bijvoorbeeld voor stabiliteit bij bepaalde lasten of dankzij sommige voorzetapparatuur verbetert u de wendbaarheid. Voorzetapparatuur wordt speciaal ontwikkeld voor heftrucks en tot de speciale voorzetapparatuur behoren apparatuur voor het hanteren van vaten, rollen papier, balen en andere lasten die tijdens het transporteren stevig kunnen of moeten worden vastgeklemd.

Voorzetapparatuur

Een van de meest gebruikte voorzetapparatuur is de hydraulische sideshift. Deze zorgt ervoor dat u efficiënt lasten kunt hanteren, doordat de hydraulische sideshift lasten zijwaarts kan schuiven zonder dat de heftruck verplaatst hoeft te worden. De meeste vorkenborden speciale voorzetapparatuur kan op een willekeurig merk worden toegepast, maar het is wel van belang dat u de juiste voorzetapparatuur bij de bijbehorende heftruck inzet. Wij adviseren u hier graag in.

Gebruikte voorzetapparatuur

Onze geconditioneerde voorzetapparatuur en gebruikte voorzetapparatuur is uitgebreid en gevarieerd. Van een telescopische kraan, vorkenversteller, sideshiften, sneeuwschuiver tot een roterende rollenklem. Wij lopen al het gebruikte voorzetapparatuur goed na voor wij het opnemen in ons assortiment en door onze jarenlange ervaring bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Staat de gebruikte voorzetapparatuur die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, door ons netwerk en wisselend aanbod kunnen we altijd aan de gewenste voorzetapparatuur kome voor uw heftruck.