Occasions

Van Geel Heftruckservice heeft een groot aantal gebruikte machines op voorraad voor verkoop en verhuur. Afhankelijk van uw behoeften kan een occasion een goede oplossing zijn in uw bedrijf. Onze gebruikte machines worden voor aflevering technisch geheel nagekeken, optisch in orde gebracht en voorzien van een nieuwe BMWT keuring. Daarnaast geven wij op onze gebruikte machines maar liefst 6 maanden garantie

Bekijk ons occasion
aanbod

95 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BT LPE200/8 Prijs op aanvraag BT LPE200/8
 2. Toyota 7SM12 Prijs op aanvraag Toyota 7SM12
 3. Toyota 8FBMT30 Prijs op aanvraag Toyota 8FBMT30
 4. Toyota 8FBMT30 Prijs op aanvraag Toyota 8FBMT30
 5. Toyota 02-8FGF30 Prijs op aanvraag Toyota 02-8FGF30
 6. Genie GS-3246 Prijs op aanvraag Genie GS-3246
 7. Toyota 8FBMKT25 Prijs op aanvraag Toyota 8FBMKT25
 8. Lafis LPS12,5 Prijs op aanvraag Lafis LPS12,5
 9. Lafis LPSL12,5 Prijs op aanvraag Lafis LPSL12,5
 10. BT LPE200/8 Prijs op aanvraag BT LPE200/8
 11. BT LWE180 Prijs op aanvraag BT LWE180
 12. Toyota 8FBET16 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET16
 13. Toyota 8FBET18 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET18
 14. Toyota 8FBET18 Prijs op aanvraag Toyota 8FBET18
 15. Toyota 8FBMKT25 Prijs op aanvraag Toyota 8FBMKT25
 16. Toyota 8FBMT16 Prijs op aanvraag Toyota 8FBMT16

95 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

GEBRUIKTE HEFTRUCKS

Om uw interntransport op te lossen kunt u een nieuwe of gebruikte heftrucks kopen of huren, altijd betrouwbaar en veilig. Op deze pagina kunt u onze gebruikte heftrucks kopen. We verkopen tweedehandse heftrucks van Toyota – BT, Lafis, Hyster, Kaup, Wifo en Atlet. De gebruikte heftrucks zijn onderverdeeld in pallettrucks, stapelaars, vorkheftrucks, reachtrucks, hoogwerkers en overige. Ook kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud. Wij kunnen en willen u volledig ontzorgen.

Heftruck occasion

Bij onze heftruck occasions hoeft u niet bang te zijn dat het geen goede heftruck is die u koopt. Wij bieden zowel bij de nieuwe als bij onze heftruck occasion de beste kwaliteit. Ze worden in goede staat afgeleverd. Voor aflevering krijgt uw tweedehands heftruck een onderhoudsbeurt, inspectie en een keuring (indien nodig). Neem ook gerust contact op als u een heftruck occasion zoekt die u niet op de site kunt vinden of als u graag meer informatie wilt hebben.

TWEEDEHANDSE HEFTRUCKS

Tweedehandse heftrucks zijn een voordelig alternatief voor nieuw intern transportmiddel. De tweedehandse heftrucks zijn allemaal volgens de wettelijke eisen en het uiterlijk, de veiligheid en de techniek is zo goed als nieuw. Wij bieden alleen een heftruck als tweedehands aan als deze door onze controle komt. Hierbij wordt onder andere de classificatie bepaald en kijken we of de truck voldoende potentie heeft om hersteld te worden. Hetzelfde geldt voor de accu. De heftruck occasion die wij aanbieden kunt u onder andere filteren op aandrijving; elektrisch, LPG, Diesel, op bouwjaar en op hefhoogte en -capaciteit.

TWEEDEHANDSE TOYOTA HEFTRUCKS

Het kan zijn dat u (nog) niet in een nieuwe machine wilt investeren. Een occasion bespaart geld en kan ook goed als back-up truck fungeren en is ideaal als er tijdens drukke periodes een extra truck ingezet moet worden. In dit geval is het ook mogelijk om intern transport te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.