Orderpicker BT Optio OSE250

De BT Optio-modellen die ontwikkeld zijn voor hoogintensieve orderverzameltoepassingen hebben een maximale hefcapaciteit van 2500 kg en bieden verzamelhoogtes tot 2,6 meter, waardoor ze geschikt zijn voor orderverzamelen op het eerste en tweede niveau.

Lees meer…
Meer informatie
Artikelnummer
BT Optio OSE250
Bouwjaar
n.v.t.
Urenstand
n.v.t.
Aandrijving
-
Hefcapaciteit
2500 kg
Mast
n.v.t.
Hefhoogte
Niet van toepassing
Bouwhoogte
n.v.t.
Vorkafmetingen
n.v.t.
Type
-
Bijzonderheden

De BT Optio-modellen die ontwikkeld zijn voor hoogintensieve orderverzameltoepassingen hebben een maximale hefcapaciteit van 2500 kg en bieden verzamelhoogtes tot 2,6 meter, waardoor ze geschikt zijn voor orderverzamelen op het eerste en tweede niveau. Alle orderverzamelaars van de L-series hebben snelle rijsnelheden en een makkelijke aan/uit-functie, waardoor kortere bedieningstijden en een betere beheersbaarheid van de truck mogelijk worden.

Functies zoals de automatische snelheidsreductie en het E-man stuursysteem verbeteren de veiligheid en driveability van de vorkheftruck, waardoor de gebruiksprestaties maximaal worden.

Onze BT Optio L-series bevat modellen met heffend platform en heffende vorken voor optimale veiligheid en ergonomisch orderverzamelen.

  • Truckvorklengten tot 3375 mm
  • Heffend bestuurdersplatform en bedieningen
  • Heffende vorken
  • BT Powerdrive

Maximale pakhoogte = platformhoogte + 1600 mm

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Orderpicker BT Optio OSE250 of wilt u een afspraak maken voor persoonlijk advies?

Neem contact op