De Van Geel manier

Interne transportservices op de Van Geel manier

Missie & visie, waarden en strategisch plan. Populaire termen die je veel tegenkomt. Meestal veelbelovende woorden maar volgens ons gaat het erom wat je doet. Wij doen het op de Van Geel manier:

Afspraak is afspraak

Gewoon doen wat je belooft. Altijd & overal. Lijkt niet zo origineel maar is wel de basis van ieder contact. Deze kernwaarde hanteren we bij elke opdracht.

Geen zorgen

Wij willen gewoon de beste zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring en gemotiveerde vakmensen met plezier in hun werk, bent u verzekerd van hoogwaardige en persoonlijke service en oplossingen.

Eén aanspreekpunt

U wilt geen gedoe of afleiding maar één betrouwbare partner die alle facetten van de interne logistiek voor u verzorgt. Van aanschaf, onderhoud en keuringen tot flexibele inzet. Wij begrijpen dat. Met één telefoontje maken onze mensen hierin het verschil.

Snelle en duidelijke communicatie

Van Geel heeft korte communicatielijnen. U heeft uw vaste accountmanager als aanspreekpunt en een vaste servicemonteur die u bezoekt. Vertrouwde gezichten en altijd aanspreekbaar. We spelen zo direct in op al uw wensen en behoeften.

Plezier is onze drive

Onze mensen bepalen het succes. Plezier in het werk en trots zijn op wat je doet, dat is waar het om gaat. Geld verdienen staat bij ons dan ook niet voorop; wij geloven namelijk dat dit een resultante is van werkplezier, trots en gewoon de beste zijn.
Is dat bijzonder? Ja, dat is het.

Vanzelfsprekend Van Geel

Geen twijfel over wie u moet bellen voor alles wat er rondrijdt in uw magazijn… Laat u volledig ontzorgen met één telefoontje.

Meer weten?

We horen graag waar u behoefte aan heeft en bekijken samen op welke manier Van Geel u kan ontzorgen. Verkoop nieuw en gebruikt, verhuur korte en lange termijn, service en keuring en maatwerkoplossingen: Van Geel zorgt ervoor.

Neem gerust contact ons op. Onze directeur of accountmanager komt graag bij u langs om kennis te maken en uw behoefte door te spreken.