Hoogheffer Toyota BT High Lifter

Extra informatie
Download productsheet

De hoogheffende handpallettrucks in de H-series bieden hefhoogten tot 800 millimeter en zijn geschikt voor horizontaal transport en orderverzamelen.

Lees meer…
Meer informatie
Artikelnummer
HHM100
Bouwjaar
n.v.t.
Urenstand
n.v.t.
Aandrijving
-
Hefcapaciteit
1000 kg
Mast
n.v.t.
Hefhoogte
Niet van toepassing
Bouwhoogte
n.v.t.
Vorkafmetingen
n.v.t.
Type
hoogheffend
Bijzonderheden
Robuust, handrem

De hoogheffende handpallettrucks in de H-series bieden hefhoogten tot 800 millimeter en zijn geschikt voor horizontaal transport en orderverzamelen. Door een grotere veelzijdigheid en bestuurderscomfort kunnen de truckvorken op de modellen van onze H-series worden opgeheven tot een ergonomische werkhoogte voor een makkelijke verplaatsing van lasten of voor gebruik als werktafel.

De hoogheffende handpallettrucks in de BT Lifter H-series verplaatsen lasten snel en eenvoudig voor een maximale efficiëntie bij het laden / lossen en horizontale transporttoepassingen. Doordat ze lasten tot een hogere en ergonomische werkhoogte kunnen opheffen, kunnen onze hoogheffende modellen ook fungeren als werktafels.

Het model HHM100 met handmatige heffing beschikt over een snelheffunctie voor een hogere productiviteit en meer comfort tijdens lichtere lasttransporttoepassingen.

Ontwikkeld voor toepassingen die een optimale hygiëne vereisen, beschikt de BT Lifter H-series HHM100 over een Inox model. Een hoogwaardige roestvaststalen structuur die duurzaamheid en bestendigheid tegen corrosie biedt.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Hoogheffer Toyota BT High Lifter of wilt u een afspraak maken voor persoonlijk advies?

Neem contact op