Huren

Huren

We zien dat bedrijven door de snel veranderende marktomstandigheden steeds meer behoefte hebben aan een flexibele schil van interne transportmiddelen. Hierbij kan huren zorgen voor flexibiliteit en gemak. Eén telefoontje naar Van Geel Heftruckservice is dan de oplossing. Vanuit ons eigen magazijn wordt er snel bij u aangeleverd en u kunt van 1 dag tot 60 maanden huren.

Snel bij u op locatie

Wij verhuren alle gangbare intern transportmiddelen voor de korte of langere termijn:

  • Heftrucks en Reachtrucks
  • Palletwagens
  • Magazijntrucks
  • Hoogwerkers
  • Veeg- en schrobmachines
Van Geel ontzorgt

Wij verhuren uitsluitend goed onderhouden A-merken voorzien van een BMWT-veiligheidskeurmerk. Tegen aantrekkelijke meerkosten kunnen producten volledig naar uw wensen worden gespecificeerd.

Andere belangrijke voordelen voor u:
     1. Geen investeringskosten en de machine staat niet op de balans
     2. Huurovereenkomsten vanaf 1 dag tot 60 maanden
     3. Volledig aftrekbaar van de belasting
     4. Op korte termijn beschikbaar
     5. Scherpe prijzen en de “Brabantse” service
     6. Ook huur met heftruckchauffeur mogelijk

Heftruck huren?

Heftruck verhuur

U huurt al een heftruck vanaf €21,- per dag inclusief verzekering en het is mogelijk om deze voor een dag te huren tot 5 jaar. Het is mogelijk om nieuwe heftrucks te leasen, maar ook om gekeurde tweedehandse heftrucks te huren. Vraag snel het tarief op van het door u gewenste product via het aanvraagformulier. U mag ook bellen naar 013-468 39 78 of mailen naar verhuur@vangeelheftrucks.nl.

Heftruck leasen

Het huren van een heftruck biedt verschillende voordelen, zo hoeft u uw interne transportmiddelen niet allemaal stuk voor stuk aan te schaffen maar kunt u op piekmomenten de juiste intern transportmiddelen huren. Of als u bijvoorbeeld te kort komt en op korte termijn een extra heftruck nodig heeft door bijvoorbeeld uitval biedt onze heftruck verhuur service een goede uitkomst.

We maken van te voren altijd duidelijk afspraken over de heftruck verhuur, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u een compleet pakket van (hand)palletwagens tot heftrucks en leveren snel tot in uw magazijn. Zo kunt u leasen zonder enige problemen. U kunt kiezen uit:

  • Full operational lease: alles geregeld en volledig ontzorgd; geen investering en geen druk op de balans
  • Operational lease: geen investering en geen druk op de balans
  • Financial lease: geen investering