Service & Onderhoud

Extra service d.m.v. haal- en brengservice    meer informatie

Goed preventief onderhoud en periodieke inspecties verlengen de levensduur. Bovendien wordt de kans op storing of uitval tot een minimum beperkt.


Waarom Van Geel ?

  • vakbekwame monteurs voor uw intern transportvloot;
  • service en onderdelen voor alle merken;
  • gespecialiseerd in Toyota/BT;
  • 24/7 bij u om de hoek;
  • vervangend materieel;
  • service oplossingen op maat.
BMWT NEN 3140

Monteurs

Onze vakbekwame servicemonteurs staan voor u klaar, om te zorgen voor een maximale betrouwbaarheid en minimale stilstand van uw materieel. Bij u op locatie, of in onze werkplaats, zij verstaan hun vak als geen ander en denken graag met u mee.
De veiligheid van u en uw werknemers staat bij ons voorop. Onze monteurs kunnen uw materieel dan ook tijdig voorzien van een BMWT-veiligheidskeuring, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw materieel in veilige staat verkeert.
Bus 1431

Vanzelfsprekend Van Geel

Zeker op het gebied van service willen wij u volledig ontzorgen. Uw materiaal moet optimaal inzetbaar zijn en daar moet u op kunnen vertrouwen. Wij nemen de regie van u over voor het periodieke onderhoud en zorgen er voor dat uw materiaal tijdig voorzien wordt van een jaarlijkse BMWT-veiligheidskeuring. Middels een jaarlijks exploitatie overzicht houden wij u op de hoogte van de stand van zaken, ook dat is vanzelfsprekend Van Geel.

Wat past voor u?

  • Onderhoud/reparatie op afroep?
  • Onderhoudsabonnement, met mooie voordelen?
  • Full-service, voor volledige ontzorging?
  • Service oplossingen op maat.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, om tot een persoonlijk advies te komen.

Gebruik maken van de Van Geel service? Neem contact met ons op.                                                                   

Tractiebatterijen en laders

Ook op het gebied van batterijonderhoud kunnen wij u adviseren en ontzorgen. De batterij is een kostbaar onderdeel van uw machine en die vraagt zorg en aandacht. Naast de instructie van uw medewerkers, kunnen wij dit onderhoud ook periodiek van u overnemen. Ook dit past bij optimale inzetbaarheid van uw materieel.

Vervanging batterij nodig? Vraag naar onze scherpe all-in tarieven!

U kunt niet op uw onderhoud besparen, maar bij Van Geel Heftruckservice bespaart u wel op onderhoudskosten.
Eén telefoontje of het invullen van ons contactformulier of ons serviceformulier volstaat om toegang te krijgen tot onze service en al haar mogelijkheden.

Batterij