Toyota Heftrucks

Van Geel Heftruckservice is officieel dealer van Toyota heftrucks. Zowel elektrische als diesel en LPG. Voor iedere werkomgeving hebben wij de juiste Toyota heftruck, van handpalletwagens tot aan elektrische pallettrucks.

117 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero LPG heftruck 3.5 ton
 2. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero Diesel heftruck 3.5 ton
 3. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST Diesel heftruck 3.5 ton
 4. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST Diesel heftruck 3.0 ton
 5. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST Diesel heftruck 2.5 ton
 6. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST Diesel heftruck 2.0 ton
 7. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST Diesel heftruck 1.8 ton
 8. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST Diesel heftruck 1.5 ton
 9. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST LPG heftruck 3.5 ton
 10. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST LPG heftruck 3.0 ton
 11. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST LPG heftruck 2.5 ton
 12. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST LPG heftruck 2.0 ton
 13. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST LPG heftruck 1.8 ton
 14. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero HST LPG heftruck 1.5 ton
 15. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero LPG heftruck 6.0 ton
 16. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Vorkheftruck Toyota Tonero LPG heftruck 7.0 ton

117 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Toyota heftrucks

Wij willen gewoon de beste zijn en dat kan alleen met de beste producten, vandaar dat wij officieel dealer zijn van Toyota heftrucks. Toyota is binnen heel Europa actief en biedt een ruim assortiment aan van hef- en magazijntrucks, zoals verschillende Toyota heftrucks elektrisch. Toyota heftrucks zijn in te zetten voor verschillende toepassingen en zijn geschikt voor diverse omgevingen zoals in een magazijn of voor geluidsarme operaties. Toyota heftrucks dragen bij aan een vlot proces op de werkvloer en biedt voor alles een oplossing voor intern transport.

Toyota Productie Systeem

Wij zijn trots op dat wij een officiële dealer zijn van Toyota heftrucks omdat Toyota altijd gericht is op kwaliteit. Tijdens de productie wordt het milieu gerespecteerd, aan het einde van de levenscyclus worden de producten gerecycled. De Toyota heftrucks worden geproduceerd volgens het Toyota Productie Systeem en 95% wordt geproduceerd in Zweden, Italië en Frankrijk. Ook draait het bij Toyota om veiligheid en zijn bijvoorbeeld de Traigo-modellen uitgerust met het System of Active Stability voor het verhogen van de veiligheid en productiviteit van de bestuurder.

Toyota heftruck elektrisch

Toyota staat voor vooruitstrevend en milieubewust, om een uitstoot van CO₂ te verlagen, en er wordt gestreefd naar nul uitstoot in 2050, produceert Toyota heftrucks die een laag energieverbruik hebben, energieverspilling voorkomen en door te innoveren in energie-efficiënte en koolstofvrije technologie. Om hiermee te beginnen bevat ons assortiment verschillende Toyota heftrucks die elektrisch zijn.  De Toyota heftrucks elektrisch zijn verkrijgbaar met verschillende aantallen volt en zijn in te zetten voor verschillende werkzaamheden. Doordat de Toyota heftrucks elektrisch zijn, zijn ze stil. De meeste Toyota heftrucks elektrisch hebben een ingebouwde lader, zodat de energie-efficiënte motor snel en eenvoudig op te laden is. Omdat een Toyota heftruck elektrisch geen uitlaatgassen uitstoot is deze ook ideaal in beperkte of slecht geventileerde ruimtes, bijvoorbeeld in voedingsmiddelenbedrijven.

Toyota heftruck Diesel

Daarnaast bevat het assortiment ook Toyota heftrucks Diesel en LPG. Deze heftrucks zijn voorzien van een verbrandingsmotor. Heftrucks met een verbrandingsmotor worden vaak ingezet als er een grote heftruck met een hefvermogen van meer dan 6 ton nodig is of als er snel lange ritten moeten worden gemaakt met last of als de heftruck meerdere malen op hellingen moet rijden. Daarnaast zijn Toyota heftrucks Diesel goed in te zetten als de heftruck lange tijd achter elkaar ingezet moet worden zonder onderbreking. Diesel heftrucks worden veelal ingezet op een akkerbouwbedrijf. Diesel is hier een veel gebruikte brandstof en zal dus aanwezig zijn. Voor buitengebruik adviseren wij dus om gebruik te maken van een Toyota heftruck met een verbrandingsmotor.