Dag van Logistiek 10 juni 2018

Op zondag 10 juni is het weer zover, Dag van Logistiek Tilburg 2018.

Logistiek Midden-Brabant heeft onder meer de doelstelling om het imago van de logistieke branche te versterken. Een van de middelen om dit doel te realiseren is het houden van een Dag van de Logistiek in Tilburg en Waalwijk.

Werken in de logistiek is enorm boeiend. Het draait om improviseren, organiseren, samenwerken en communiceren. Logistiek is leuk als je er middenin staat. Heel veel mensen hebben nauwelijks een idee van wat logistiek eigenlijk inhoudt. Een open dag is daarom een prima manier voor de logistieke branche om te laten zien en beleven wat er bij een logistiek proces allemaal komt kijken. Logistieke processen staan midden in de samenleving. Mensen die werken in de logistiek vormen de schakels in de lange weg van grondstof tot eindbestemming. In de logistiek kun je veel leren door te doen. Het is inspirerend en actueel. Het is niet alleen heftrucks, vrachtwagens en vervoer, het is veel meer: van inkoop tot productie en van transport tot verkoop, maar ook bv op ICT, HRM en Engineering gebied zijn er volop mogelijkheden. Heel veelzijdig dus. Voor personen die enorm creatief zijn, slim kunnen organiseren, communiceren en samenwerken biedt het logistieke bedrijfsleven enorme kansen.

Op de Dag van de Logistiek laten ondernemers uit de regio Midden-Brabant zien wat logistiek allemaal te bieden heeft en welke opleidings- en carrièrekansen er zijn.

Meer informatie over deze dag volgt.

Via onderstaande video krijg je een impressie hoe het was in 2017. Geschikt voor jong en oud.