Transportmateriaal & magazijnuitrusting

Transportmateriaal & magazijnuitrusting

In uw magazijn kunt u veel tijd besparen en ergonomisch te werk gaan met verschillende transportmaterialen zoals steekwagens en plateauwagens. Deze zijn onmisbaar en zorgen ervoor dat u effectiever kunt werken en hiermee kosten kunt besparen.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Transportmateriaal voor in uw magazijn

Transportmateriaal helpt u bij het verplaatsen van gereedschappen, machines, goederen en lasten. Met transportmateriaal voorkomt u dat u onnodige blessures krijgt door het tillen van spullen en hoeft u niet oneindig heen en weer te lopen. Ons transportmateriaal is voornamelijk bekend als intern transportmateriaal. Ons transportmateriaal is geschikt voor professionals en voor als u thuis klussen opknapt. We bezorgen ons transportmateriaal snel bij u op de zaak of thuis, zodat u weer snel aan de slag kunt.

Steekwagen voor kleine goederen

Een van de bekendste en populairste vormen van transportmateriaal is de steekwagen. Met een steekwagen kunt u gemakkelijk kleine goederen en lasten verplaatsen. Een steekwagen bestaat uit een frame, waaraan onderaan een steekplaat en twee wielen aan zijn bevestigd. Door de steekwagen verticaal tegen de te verplaatsen spullen aan te rijden, komt de steekplaat onder deze spullen en kunt u ze optillen en verplaatsen. De steekwagen kantelt dan op zijn wielen. Een steekwagen is makkelijk te gebruiken in ieder magazijn, klein en groot. Onze steekwagens zijn er in de standaardvorm of met een opvouwbaar laadplatform, maar ook een steekwagen traploper hebben we in ons assortiment.

Plateauwagen voor grotere goederen

Een plateauwagen is uitermate geschikt om (zware) goeden te verplaatsen. Ook hierbij hoeft u dus niet meerdere keren te sjouwen met zware dozen of gereedschap. Onze plateauwagen kan tot 150 kg laden, is zelf 11 kg zwaar en heeft een neerklapbare beugel. Dankzij de beugel kunt u makkelijk met de plateauwagen rijden en een plateauwagen is ook nog eens goed wendbaar. Dankzij de zwenkwielen kan een plateauwagen makkelijk door smalle paden rijden en is hij makkelijk te draaien. De wielen van de plateauwagen zijn van rubber, hierdoor blijft de wagen ook bij moeilijke terreinomstandigheden goed voort te bewegen. Verder bevat ons assortiment ook nog een meubelroller, ook wel transportrollen genoemd.