Motoronderdelen, koeling & uitlaat

Motoronderdelen, koeling & uitlaat

Het is van groot belang om de juiste motorononderdelen te gebruiken als er iets stuk gaat bij uw heftruck. Ook bij de uitlaten van een verbrandingsmotor is het van belang dat er kwalitatief goede materialen worden gebruikt. Voor bijna alle verbrandingsmotoren en elektrische heftrucks kunnen wij de juiste motoronderdelen leveren, maar ook onderdelen voor de koeling en uitlaat.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lock off valve + filter 12V
  € 64,52
  Lock off valve + filter 12V Lpg afsluiter electrisch
 2. Uitlaatpijp
  € 115,00
  Uitlaatpijp 17401-16600-71
 3. Onderdeel Uitlaat Prijs op aanvraag Uitlaat
 4. Onderdeel Uitlaatpijp
  € 125,00
  Uitlaatpijp
 5. Onderdeel Filter Prijs op aanvraag Filter

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Selectie verfijnen

Motoronderdelen

Bij het reviseren van een heftruckmotor is het van belang om de juiste onderdelen te gebruiken, zodat uw heftruck zo lang mogelijk meegaat en topprestaties blijft leveren. Wij bieden verschillende motoronderdelen voor uw heftruck. Van bougies tot complete motoren voor verschillende merken. Bij Van Geel Heftruckservice vindt u nieuwe motoroen, wij kunnen uw motor reviseren of vindt u verschillende motoronderdelen om zelf uw motorrevisie uit te voeren. Het is goedkoper om uw motor te reviseren dan een nieuwe motor aan te schaffen en het is ook nog eens een stuk beter voor het milieu. Daarnaast zijn motoronderdelen makkelijker te leveren dan een nieuwe motor en is de kwaliteit net zo goed als een nieuwe motor.

Koeling onderdelen voor uw heftruck

Is uw verbrandingsmotor watergekoeld? Wij kunnen vervangende onderdelen leveren van het koelsysteem, van een radiateur, bovenste/onderste koelslang, waterpomp, ventilatorriem en meer. Ook deze onderdelen ondergaan slijtage en om uw heftruck draaiende te houden is het van belang dat de koeling goed wordt geregeld. Het is van groot belang om uw heftruck draaiende te houden en om veilig op de heftruck te kunnen stappen. Voor iedere heftruck hebben we verschillende koeling onderdelen.

Uitlaatonderdelen

Door de inwerking van onder andere uitlaatgassen, invloeden vanuit het weer en trillingen die door de motor worden veroorzaakt wordt het uitlaatsysteem van uw heftruck zwaar belast. Het is dus van belang om dit goed in de gaten te houden en indien nodig de uitlaatonderdelen te vervangen. Let er bij het vervangen van uitlaatonderdelen op dat de uitstroom van uitlaatgassen aan de normen van de fabrikant blijven voldoen. Zorg dus voor voldoende zuurstofrijke lucht en voorkom brand en brandplekken met hete uitlaatdelen.