Elektrische motoren & toebehoren

Elektrische motoren & toebehoren

Bij ons vindt u verschillende onderdelen voor uw elektrische motor en toebehoren hiervan waarmee u uw storing in uw elektrische heftruck of reachtruck kunt oplossen. Van een rijmotor, tot een pompmotor of een stuurmotor of een anker. Ook voor andere onderdelen voor uw elektrische heftruck zoals printen, voeding, verlichting en meer bent u bij ons aan het juiste adres.

29 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

29 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Selectie verfijnen

Elektrische motor

Een heftruck met een elektrische motor heeft verschillende voordelen, zoals dat deze schoon is en geen roetdeeltjes heeft bij verbranding. Een diesel heftruck t/m 4 ton mag bijvoorbeeld niet binnen rijden. Daarnaast zijn de energie- en onderhoudskosten van een heftruck met een elektromotor lager dan bij een verbrandingsheftruck, alleen is het wel van belang dat de elektromotor van uw heftruck goed draait. In deze categorie vindt u alles voor uw elektrische motoren en toebehoren, nieuw en gereviseerd.

Elektromotor

Een elektromotor heeft de functie om elektrische energie om te zetten in mechanische energie en zo de uitgaande as aan te drijven. Afhankelijk van de functie van de elektromotor drijft deze as de pompen of tandwielen of een andere functie aan. Als uw elektromotor vervangen moet worden kunt u bij ons kiezen uit een nieuwe of een gebruikte elektromotor voor uw intern transportmateriaal.

Elektrische pompmotor

Een elektrische heftruck of andere elektrische intern transportmateriaal heeft een eigen specifieke elektrische type motor, met als belangrijkste onderdeel de elektrische pompmotor. De elektrische pompmotor drijft de hydraulische pomp aan tijdens het heffen met uw intern transportmateriaal of tijdens het gebruik van de stuurbekrachtiging.

Elektromotor heftruck

Zowel een nieuwe als een gebruikte elektromotor voor uw heftruck of ander intern transportmateriaal wordt door ons geïnspecteerd. Eerst kijken we of de elektromotor er van buiten goed uitziet en daarna demonteren wij hem om de onderdelen te inspecteren. Daarna reinigen we alle onderdelen van de elektropomp voor uw heftruck en zetten we hem weer in elkaar. Heeft u vragen over uw elektromotor, neem dan contact op en wij helpen u graag verder.