Stuurinrichting & aandrijving

Stuurinrichting & aandrijving

Als uw stuurinrichting niet naar behoren functioneert, wordt uw heftruck letterlijk stuurloos. Om stilstand te voorkomen of kapotte onderdelen te vervangen bieden wij verschillende stuurinrichting-onderdelen en bijbehorende aandrijvingen aan. Zoals orbitrollen en tachometers. Of uw intern transport nu een verbrandingsmotor of een elektrische motor heeft, wij hebben de juiste aandrijving.

19 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Selectie verfijnen

Tachometer

Tachometers zijn ontwikkeld om de snelheid te meten, rotaties per minuut (rpm) en lentemetingen voor het bepalen van de snelheid van motoren of assen. Daarnaast kan een tachometer ook de snelheid en lengte van bewegende oppervlakken zoals transportbanden meten. Onze tachometer UNN/UNS/UHS/URF is van het merk Atlet en is gebruikt.

Stuurinrichting

Doordat uw intern transport de heel dag krappe bochten bij het oppakken en wegzetten van pallets moeten wegzetten, wordt de stuurinrichting van uw heftruck zwaar belast. Daarom is het belangrijk om uw stuurinrichting regelmatig te voorzien van onderhoud en indien nodig de juiste onderdelen op tijd te vervangen. Denk hierbij aan een stuurcilinder of een orbitrol.

Orbitrol

Ook voor een hydraulisch werkend mechaniek is de stuurinrichting erg belangrijk en staat ook onder veel druk. Dankzij de orbitrol kunt u door minder krachtinspanning sturen. Bij het sturen kan er krachtreductie plaatsvinden van bijvoorbeeld 1:3. Voor intern transport kunnen wij uw orbitrol testen en repareren. Ook kunt u onze orbitrols online bestellen en deze zelf vervangen.