Mastonderdelen & voorzetapparatuur

Mastonderdelen & voorzetapparatuur

Mastonderdelen zijn een belangrijk onderdeel van iedere heftruck. Als iets van de mast of het voorzetapparatuur kapot gaat, kost dit u veel tijd en geld. Bij ons kunt u terecht voor verschillende mastonderdelen en voorzetapparatuur, zoals accumulators, chain rollers, mast controllers en ketting rollers.

23 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Selectie verfijnen

Voorzetapparatuur

Voorzetapparatuur zijn speciale hulpstukken voor op de vorken van uw heftruck die speciale lading kunnen vervoeren. Dankzij voorzetapparatuur krijgt uw heftruck extra functionaliteit en kunt u voor iedere klus het juiste aanbouwdeel gebruiken. Denk hierbij aan witgoed, bigbag zakken, vaten of rollen papier vervoeren dankzij het voorzetapparatuur. Ook uitzonderlijke brede vracht kunt u makkelijker vervoeren met voorzetapparatuur. Tijdens het transport wilt u het materiaal stevig vastklemmen. Daarnaast zorgt het voor meer stabiliteit en een bete manoeuvreerbaarheid bij zwarte lasten en kunt u uw goederen efficiënter verplaatsen.

Chain roller

Checkt u altijd voor u aan de slag gaat met uw heftruck de ketting? Vaak wordt dit niet gedaan, maar de chain roller moet regelmatig gecheckt en onderhouden worden. Door de heftruckketting dagelijks te checken blijft uw heftruck op zijn best presteren. Zo verlengt u niet alleen de levensduur van uw chain roller en ketting, het houdt u ook veilig. Let dus op slijtage, check de uitlijning van de ketting voor gebruik en zorg dat uw mastrollen verticaal gemonteerd zijn, zodat de ketting niet vervormt of uitrekt. Schalmkettingen moeten in Nederland vervangen worden als ze 2% rek vertonen, dit kunt u meten met een slijtagemeter over de lengte van de ketting die over de chain roller loopt. Dit deel van de ketting ondervindt de meeste stress en u kunt dan meteen de chain roller checken of deze nog in orde is.

Mastonderdelen

We bieden verschillende mastonderdelen aan, of u nu een Toyota heftruck heeft met een duplex of een triplex hefmast of een ander type heftruck, wij hebben uw onderdeel. Twijfelt u over welke mastonderdelen geschikt zijn voor uw heftruck of heeft u voorzetapparatuur nodig maar komt u er niet uit? Staat uw mastonderdeel er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder om uw mastonderdeel of voorzetapparatuur te vinden.