Hako Cleanol-SE ECO kan à 10 liter

Hako Cleanol-SE ECO is een product mede ontwikkeld voor het

Lees meer…
Meer informatie
Artikelnummer
70001405
Oem
70001405
Merk
Hako
Onderdelen status
Nieuw

Hako Cleanol-SE ECO is een product mede ontwikkeld voor het Hako on-board doseersysteem. Hako Clanol-SE ECO reinigt alle waterbestendige vloeren met een lichte tot middelmatige vervuiling zeer goed. Het verwijdert vet en vuil en tast beschermlagen niet aan. Hako Cleanol-SE ECO voldoet aan het Europese ECO label en is supergeconcentreerd (1:700). Ook verkrijgbaar in handige sachets. Kan gebruikt worden in een HACCP werkprogramma.

Hako Cleanol-SE ECO is een neutrale, synthetische en laagschuimende reiniger die moeiteloos vuil en vet verwijdert. Door de kalkbindende eigenschappen droogt Hako Cleanol-SE ECO streeploos op. Hako Cleanol-SE ECO voldoet aan de vereisten van het Europees ECO label en valt niet onder gevaargoed, dus eenvoudig en veilig te transporteren zonder ADR-documenten. Kan gebruikt worden in een HACCP werkprogramma

Vanwege de hoge concentratie van Hako Cleanol-SE ECO is dit product zeer zuinig bij het dagelijkse gebruik. U bespaart direct op vele manieren: minder voorraad, minder opslagruimte, minder afval, minder tijdverlies door het minder frequent bijvullen van de schrobmachine; kortom u bespaart direct veel tijd, geld en ruimte!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Hako Cleanol-SE ECO kan à 10 liter of wilt u een afspraak maken voor persoonlijk advies?

Neem contact op