Reachtrucks

Reachtrucks

BT Reflex reachtrucks staan centraal in veel opslag- en distributiesystemen, voor stapelwerkzaamheden en horizontaal transport. Dit komt omdat de reachtruck bekend staat om de eigenschap om de mast met vork in zijn geheel in te schuiven en dat de reachtruck goed kleine draaicirkels kan maken. De BT Reflex modellen zijn bijzonder ergonomisch.

17 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. BT Lifter - L-series - LHM100UL Prijs op aanvraag Reachtruck BT Reflex RRE160M reachtrucks voor krappe ruimtes

17 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Reachtrucks

Reachtrucks zijn erg wendbaar en goed te gebruiken voor palletverplaatsing. De BT Reflex reachtruck zijn eenvoudig te programmeren en zijn uitgerust met unieke veiligheidsfuncties en bieden een erg hoge en goede productiviteit voor werkzaamheden op hoogte. De BT reachtrucks zijn beschikbaar in verschillende series, namelijk;

  • de B-serie voor eenvoudig gebruik;
  • de R-serie voor intensief gebruik;
  • de E-serie voor reachtrucks met kantelcabine;
  • de N-serie is speciaal geschikt voor reachtrucks in krappe ruimtes;
  • de F-serie is een 4-wegs reachtruck;
  • de O-serie is voor zowel binnen al buiten gebruik.

Reachtruck voor eenvoudig gebruik

De B-serie van de BT Reflex reachtruck is speciaal voor eenvoudig gebruik en is veilig en goed wendbaar. Met de B-serie heeft u de perfecte controle over de lading, speciaal voor vlot en nauwkeurig materiaaltransport. Dit resulteert in hoge efficiëntie in combinatie met hoge wendbaarheid. De B-serie kan tot 8,5 meter hoogte heffen. Ook heeft de B-serie een erg hoog bestuurderscomfort, dankzij de verstelbare vloerhoogte, bedieningselementen, stoel, mini hendels en ruime cabine.

BT reachtruck voor intensief gebruik

De R-serie heeft de beste zicht in zijn klasse, dankzij het open bestuurderscompartiment en transparante dak. Daarnaast is de mast ontworpen om uitstekend zicht op de lading te bieden en topprestaties te leveren op hoogte. De BT Reflex reachtruck R-serie kan zwarte ladingen heffen tot wel 13 meter. Hij is erg stabiel en in combinatie met de Transitional Lift Control kan hij erg vlot heffen en dalen. Leverbaar met lithium-ion batterij.

Reachtrucks met kantelcabine

De E-serie is net zoals de R-serie ontworpen met de Transitional Lift Control om zware ladingen snel en vlot naar grote hoogtes, tot wel 13 meter, te heffen. De unieke kantelende cabine, het transparante dak en de mast bieden uitstekend zicht op de lading en verhogen de prestaties. De E-serie is ontworpen om de bestuurder zo min mogelijk te belasten bij repetitieve toepassingen op hoge hoogtes. Leverbaar met lithium-ion batterij.

Voor krappe ruimtes

De N-serie is met zijn smalle chassis erg geschikt voor werkzaamheden in krappe ruimtes zoals het blok stapelen of inrijinstellingen in bijvoorbeeld koelruimtes. De reachtruck heeft veel comfort dankzij de 360° besturing, verstelbare stoel en lage instaphoogte. De elektronische aansturing garandeert een goede werking en is geschikt voor precies werk. Hij kan tot 8,5 meter heffen.

4-wegs reachtrucks

De BT reachtruck F-serie is een reachtruck en zijlader in één en is ook uitermate geschikt voor lange ladingen. Dit kan dankzij de hydraulische vorkspreider. U kunt verschillende richtingen oprijden met deze serie. Daarnaast is de reachtruck uitgerust met een Clearview-mast en 360° besturing. De bestuurder kijkt in de richting van de vorken voor het beste zicht op de lange lading en kan tot 8 meter in de hoogte heffen.

Reachtrucks kopen voor binnen en buiten

Reachtrucks voor binnen en buiten kopen? De O-serie heeft rubber banden en is in combinatie met de hoge bodemvrijheid geschikt voor zowel binnen als buiten. Voor het comfort van de bestuurder zijn er diverse opties voor weerbescherming leverbaar. De combinatie van 360° besturing en de Transitional Lift Control zorgen voor beter, vlotter en productiever materiaaltransport en nog meer veiligheid.